4 - 5 år,  Flickorna,  Tradition,  Tvillingar

En lyckad födelsedag

Hej finisar! Hoppas ni sovit gott! Igår fyllde mina hjärtan 4 år och kalas stod självklart på schemat! Men eftersom det var en veckodag så blir det stora kalaset på lördag då folk jobbade igår, så dubbelt upp i fiende i år!? Igår blev det iallafall sång och frukost på sängen innan dagis, och paket så klart. Efter dagis åkte vi och åt mat med tjejernas mormor, det är en av traditionerna vi har – den (i detta fallet dom) som fyller år väljer maten! Så det blev Spicy Hot!

Där mötte vi upp tjejernas gammelmorfar som cyklat dit och så åkte vi sedan hem till oss. Tårtan gjordes klar och tjejerna hade valt marängtårta med Frost-tema. Smakerna blev hallon och banan? Och så Frost-muffins så klart! Tjejernas morfar och morbror kom också så klart och dom fick så himla mycket fina presenter!

Årets presenter blev bland annat deras nya säng, sänghimmel, bord och stolar till rummet, docksäng, skrivbord med massvis av pyssel och ritsaker, Rapunzelklänning med hår och tiara, kläder och massa annat fint! Lyckliga tjejer och så tacksamma. Dom är så fina och sa flera gånger ”vad fint du gjort mamma” och ”åh taaaack, det var precis sån jag ville ha”❤️ Mina stora små tjejer? När alla åkt hem så blev det lite kvällsmat och en dusch på det innan dom kröp ner i sängen och vi läste bok. Båda somnade efter två sidor❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *