Att prioritera

Jag har aldrig riktigt vart duktig på att prioritera mig själv, utan tänker alltid på andra först. Är det inte tjejerna som ska ha något så är det djuren, och vad jag än gör så är det helhjärtat och väl genomtänkt. Men som sagt, åt mig själv är det annat. Jag kan gå länge och tänka att jag behöver något men utan att ta tag i det. Är det bara jag?

Jag behöver tex gå och få massage. Jag är spänd i axlarna och ryggen behöver en rejäl genomgång, men får jag tummen ur? Nej, inte då! Det handlar enbart om att jag inte väljer att prioritera mig själv som jag borde emellanåt. Så nu ska jag boka just det, en massage för genomgång av denna möra kropp, och en tid till tandläkaren! Hos tandläkaren är det bara den årliga kollen, men jag har ju en tendens att skjuta på det när det gäller mig själv så nu blir det av! Väldigt skönt dock att ha bestämt sig? Sen blir det en genomgång av håret! Behöver en rejäl klippning men funderar också på att färga håret, om jag bara kan bestämma mig hur jag vill ha det?

Men det är ju faktiskt så viktigt att tänka på sig själv emellanåt också. Kroppen ska ju orka med livet ut!✌?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *