Tidiga kvällar

Hej finisar! Äntligen börjar veckan lida mot sitt slut och helgen är på ingång!?? Dagarna som gått har vart relativt hektiska och det enda som är fokus just nu är egentligen (förutom barnen) att packa. Vi har packat så mycket men har fortfarande massor på vinden att ta tag i också så jag är lite småstressad över att få iordning allt eftersom jag vill göra det bra!

Idag har jag beställt nya sängen till tjejerna, samt också madrasserna, och sista färgen till deras rum är inhandlad också! Ska bli så skönt att få komma på plats och komma iordning? Längtar så! 1 1/2 vecka kvar ungefär!

Efter dagis idag åkte vi raka vägen hem och tanken var att ta det lite lugnt, men det blev fullt hus då både mamma, pappa och brorsan kom. Och det är jättemysigt, men för tjejerna blir det lite mycket även om dom själva inte förstår det, så efter en total skrikfest kunde dom äta kvällsmat och sen ta en dusch och göra sig klara för natten. Båda somnade ovaggade på mina armar 18.30 idag, så det säger ju allt? Jag är lika trött jag så ska ta och sova tidigt ikväll!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *