Blandat,  Leva & Bo

När glädjen går över till ilska

Alltså humöret just ni alltså! Fick idag brev om att nycklarna fås 11.30 den 1/9, och vi ska vara ute innan det ur vår nuvarande lägenhet! Det gör ju att det blir problem då det dels är en tisdag = folk jobbar, vi får stressa ut med allt för att sedan stressa med städningen, och jag som skulle göra det i lugn och ro!

Har aldrig vart med om att det är så utan då får man nycklarna någon/några dagar innan etc för att underlätta, så just nu är jag riktigt irriterad! Hur i hela friden ska jag få ihop det här nu då?! Barnen kan inte vara på dagis om jag måste ta ledigt för att flytta, och att flytta med två trotsiga och aktiva 4 åringar är inte alls optimalt, och folk kan ju inte ta ledigt för att vi ska flytta! Dessutom har inte tjejernas säng kommit trots att det idag gått 8 veckor!?

4 kommentarer

  • ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★

    Fy det är som här då, när man flyttar så får man flytta ut den 1 varje månad och flytta in den 1… Helt galet, jag hade tur att de som flyttar som jag ska ta lägenheten för flyttar den 18/9 så har lägenheten kvar till den 1/10 på grund av det. Men annars liksom? Begriper fan inte hur man ska göra. En kompis sa att vissa flyttfirmor kan magasinera åt en ett dygn så det kanske kan vara ett alternativ för er?

  • Snabela

    Förstår att du känner dig stressad, det skulle jag oxå göra. Men hör med dagis hur dom ställer sig till att flickorna är där medans du flyttar. Dom kanske får vara där. Fröknarna förstår nog att det är nog det bästa för flickorna att vara där under flytten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *