Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

En helg med lugn

Hej finisar! Hoppas ni haft en mysig helg! Här har jag försökt leva i nuet och därmed lagt telefon och sociala medier på vila ett tag för att enbart fokusera på tjejerna och familjen. I fredags hämtade vi ju syrrans om fick permission från värnplikten och vi har haft en mysig helg tillsammans! I lördags hade jag en tårtbeställning till ett par tvillingar så två tårtor skulle dit och så gjorde jag en liten tårta till syrran med patroner på? Igår var vi till min moster som fyllt år och firade henne, och efter åkte vi alla tjejer och handlade lite färg etc inför kommande flytt. Vi avslutade med kvällsmat på YumYum innan syrran släpptes av för att åka tillbaka till Enköping❤️

Värmen i helgen har ju dock inte vart att leka med! Galet vad varmt det vart! Jag älskar sommar och sol men denna värmen har nästan tagit kol på oss? Jag ser så fram emot hösten och den friska luften, alla fina färger och vår flytt!

Tjejerna är på dagis och jag har hunnit med ett läkarbesök på morgonen och håller på att packa för fullt. Galet att det bara är 2 veckor kvar nu! Vår väntan har ju vart lååång eftersom jag dels velat detta i 1 1/2 år, och så fick vi reda på flytten för fyra månader sedan, så vi fick ju en extra månads väntan? Men snart så!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *