En annorlunda höst

Hej fina! Hoppas er start på nya veckan vart toppen, här har det vart lite att stå i efter att tjejerna lämnades på dagis, men det går bra! Dom var så duktiga imorse mina stjärnor!❤️

Till dagis har vi en app där allt sköts, så som sjuk- och friskanmälan, vi lägger in tiderna, fröknarna kan skriva i om något fattas i lådorna etc, barnen har varsin portfolio där bilder och annat läggs upp med förklaring på vad dom lärt sig i just den bilden. Det finns även en blogg där fröknarna lägger upp info som ska ut till alla föräldrarna och idag fick vi meddelande.

Från och med nu på eftermiddagen får ingen förutom barnen och fröknarna vara inne i lokalerna. Det betyder att barnen ska lämnas ute vid dörren där fröken på plats tar över. Detta för att minska smittspridningen av Corona. Känns dock lite märkligt att det kommer så sent som nu och inte direkt från början, men bättre sent än aldrig. Känns dock som en konstig höst att inte kunna följa med barnen in och säga hejdå? Kan inte pandemin vara över snart?!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *