När man inte riktigt kan förstå

Hej fina ni! Igår blev det lite spontant övernattning för tjejerna hos deras mormor då hon frågade, så vi var där en stund på dagen tillsammans och sen åkte jag hem på eftermiddagen. Jag var så galet trött så jag somnade 21.40 och vaknade väldigt utvilad idag strax efter 8! Enligt min Fitbit var detta bästa sömnen någonsin sedan jag skaffade klockan och det förstår jag verkligen!? Speciellt eftersom tjejerna numer sover i min säng som jag berättade igår. Läs mer nedan??

Hur som så är det söndag och imorgon är det dags för dagis igen. Jag har lite svårt att förstå hur stora mina små tjejer faktiskt börjar bli nu! Nu efter sommarlovet gick tjejerna upp till den stora barngruppen och det känns helt galet! När dom började dagis skulle dom precis fylla 2 år och nu är det lite mer än en månad innan dom fyller 4 år! Dom är så duktiga, pratar och argumenterar, så förstående och kloka! Helt galet att jag snart vart mamma till dom finaste i världen i 4 år!❤️

Loading Likes...

4 reaktioner på ”När man inte riktigt kan förstå

  1. Så härligt med en bra nattsömn, det är ju guldvärt när man får sova själv i sängen. Barnen blir större fortare än vad man tror. Det brukar alltid vara sån spänning för barnen att få börja på storbarnsavdelning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *