Vart tog det vägen?

Att 2020 är allt annat än normalt har ju inte undgått någon, men trots det fick vi ju världens finaste sommar ändå. Vädret har ju också vart väldigt upp och ner i sommar och när det vart fint väder har det ju verkligen vart underbart, men så har vi ju nu i några dagar haft fullkomligt underbart väder med lite svalare luft och verkligen en förvisning av hösten🍁

Ni som vet, vet ju att hösten är min personliga favoritårstid så jag har ju vart smått lyrisk över vädret, men så idag slog värmen till med en smäll! Vi har haft 30 grader här och hur underbart det än är med sommar så hade jag ju vant mig vid det svalare och skönare vädret🙈

Hur som så blev det ju inte mycket gjort idag efter tjejerna hämtades. Dom var så trötta efter första veckan tillbaka på dagis och värmen drog ner oss totalt så vi lekte lite hemma innan kvällsmaten och efter en skön dusch kröp vi ner i sängen och hade fredagsmys framför film. Båda somnade dock relativt snabbt efter att vi lagt oss så nu har jag krupit ner i soffan och ska kika på film. En skön fredagskväll med andra ord🤷🏽‍♀️

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *