En plats att minnas

Inlägget är ett betalt samarbete och innehåller annonslänkar i samarbete med Designkartan.com

Jag har i samarbete med Designkartan.com fått äran att göra en karta över en speciell plats i världen som betyder mycket för oss. Visst har vi väl alla en plats någonstans i världen som betyder lite extra? En plats man besökt kanske fler än en gång och som man verkligen ser på med värme och glädje. För mig så är det ett visst ställe, en plats där jag vart tillsammans med familjen en gång. Den gången var 2015, och jag minns så väl att jag sa att den dagen jag själv har barn, då ska vi åka tillbaka hit. Ungefär ett halvår senare fick jag veta att jag väntade barn och ända sedan den dagen har vi planerat massor för att åka tillbaka dit. Och i september -19 blev den resan av! Jag pratar alltså om vår absoluta favoritplats – Grekland!

Jag minns allt med glädje och värme, alla trevliga människor, havet, kulturen, maten och alla fina minnen vi skapade tillsammans båda gångerna vi var där. Jag har vart utomlands många gånger, men just Grekland toppar allt. Vår resa dit när tjejerna var med är den absolut bästa och jag valde därför att göra en egen karta hos Designkartan på just Grekland. Även tjejerna pratar om vår resa nästan dagligen så det var verkligen inget svårt val! Dit ska vi åka igen?

Inne hos Designkartan designar du lätt en egen karta och väljer hur du vill att den ska se ut, samt färger och vad som ska stå på. Det är så himla enkelt och går så snabbt, och blir definitivt en vacker detalj i hemmet! Passa på att designa en karta nu och uppge LouiseL20 så får ni hela 20% rabatt! Koden är giltig till och med 31 augusti 2020.

Glöm inte att kolla in Designkartan på instagram också!?

Börja med att välja plats, gå sedan under form & storlek och välj utformning, sedan väljer du designen på kartan och avslutar med att redigera texten! Klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *