Familjen,  Flickorna,  semester,  Uppfödning

En failad utflykt

Idag har vi tagit det lugnt hela dagen . Tjejerna har lekt så fint och jag har packat och tvättat. Väldigt skönt med en sådan dag, men på eftermiddagen ville mormor åka på utflykt, så efter att tjejerna tyvärr somnat till en stund så åkte vi iväg tillsamman. Vi började med Barkarby och skulle avsluta med min favoritaffär i Sthlm, men dom hann stänga, så det blev kvällsmat i kvällssolen istället och glass som avslutning. En mycket fin utflykt ändå!

Efter begav vi oss till stallet. Imorgon åker Bebbe till sitt nya hem så vi passade på att mysa med honom ikväll. Det var så mysigt! Älskade häst!❤️

Nu kikar vi på film. Tjejerna sov ju en stund och kommer därför inte somna riktigt än, men imorgon blir det INTE att sova?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *