Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  semester

Bästa starten på dagen!

Godmorgon finisar! Sovit gott? Det har vi gjort! Jag älskar när man somnar gott och vaknar utvilad? Sen är det ju dessutom semester, så vem kan klaga? Det enda som är trist är ju att det inte är lika mycket att göra som i vanliga fall, tack vare situationen som råder, men vi hittar på roligt ändå!?

Igår var vi ut och plockade både svamp, smultron och blåbär, jag och flickorna. Det är något vi verkligen älskar alla tre och det är så otroligt rogivande att bara strosa runt och ha mysigt, känna skogens alla dofter och höra tystanden. Igår hittade vi en hel del för att bara ha vart ute en liten stund, så väl hemma rensades det en massa och till frukost blev det yoghurt med våra blåbär och smultron i! Hur gott?! Frukost är ju trots allt världens bästa start på dagen, och att då ha färska, egenplockade bär med gör ju det bara ännu bättre?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *