En oskriven regel

Innan man fick barn förstod man ju inte riktigt att det verkligen stämmer så pass väl. Jag pratar givetvis om den oskrivna regeln om att barn oftast gör hyss när det blir tyst!? Jag kan på riktigt säga att det till 99% stämmer här hemma, och 0,75% av gångerna det blir tyst så leker dom fint, och resterande 0,25% betyder att dom somnat?

Här hemma är det alltid suspekt när tjejerna blir tysta, och framförallt när man vet att dom nyss lekt fint tillsammans och relativt högljutt. Hyssen kan dock vara av olika grad och bland annat har det vart att rita med kritor på väggen, måla på hela kroppen med tuschpennor eller smeta mat/saft eller annat på golv och möbler??‍♀️ Nej men det är kul med vilda barn? Man har ju aldrig tråkigt dock!

Loading Likes...

1 reaktion på ”En oskriven regel

  1. Haha jag har ju ingen erfarenhet av det gällande min son eftersom han är så liten än, men jag minns när jag var liten så gjorde jag alltid hyss när det blev knäpptyst. En gång tog jag min systers favoritläppstift som var helt nytt och hade över hela mitt ansikte så det typ tog slut. Hon var inte så glad efter det haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *