Lässtund med Dinosaurien Ty

Inlägget är ett betalt samarbete med Tallbergs Förlags Bokhandel och innehåller annonslänkar

För ett tag sedan fick vi hem boken om Dinosaurien Ty får en vikarie i samarbete med Tallbergs Förlags Bokhandel. En bok som är skriven av Jill Faulkner och Marcus Tallberg. Boken handlar om dinosaurien Ty som har autism och därmed inte gillar förändringar. Han får en dag en vikarie då hans ordinarie lärare är sjuk, vilket resulterar i en tumultartad dag för stackars Ty.

Tjejerna som älskar dinosaurier sitter som bänkade när denna bok läses, och lyssnar spänt varenda gång. Det är en väldigt bra bok som är skriven för barn mellan 6-9 år men tjejerna som är 3,5 år tycker om den mycket och hänger med i hela boken. Det är superfina illustrationer och jag kan verkligen rekommendera er att köpa denna bok!

Om ni uppger LOUISE25 så får ni hela 25% rabatt på boken hos Tallbergs Förlags Bokhandel! Perfekt för er som har barn, eller har vänner som har?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *