Hörde jag minisemester?

Det har vart behövligt länge nu men nu äntligen var det dags, minisemester! För ett tag sedan bokade jag ett Kolmården-paket för mig, tjejerna och min bror, med en natt på Vildmarkshotellet. Så idag vid lunch åkte vi hemifrån! Det har vart strålande väder och efter att tjejerna sovit en stund i bilen så vaknade dom pigga och glada! Väl framme var vi lite tidiga då incheckning var 16, så vi tog en runda inne på tropicariet.

Mysigt att gå runt och kolla och tjejerna var så glada! Jag fullkomligt älskar surikaterna och tjejerna var så fascinerade över hajarna. Förra gången klappade tjejerna rockorna men denna gång ville vara Saga❤️

Efteråt checkade vi in på hotellet och tog det lugnt innan vi skulle äta kvällsmat. Sen blev det en tur i leklandet på hotellet och klätterbanan utanför innan vi avslutade med att bada i poolen! Vi bastade lite och sen blev det glass. Efter en dusch på rummet kröp tjejerna ner i sängen och somnade gott? Nu ska även vi sova för imorgon blir det en lång dag❤️

1 reaktion på ”Hörde jag minisemester?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *