Men jösses, trodde inte ens det var möjligt!

I fredags var vi till läkaren jag och Saga som jag berättade. Vill ni läsa om det kan ni scrolla neråt! Men hur som så satt vi i väntrummet och Saga satt i mitt knä och kollade på TVn som var där. En man med sin bebis var också där men jag fokuserade ju på Saga och inte de andra som satt där.

Efter en stund brister mannen med bebis ut och säger att ”jösses, vad ni är lika varandra! Trodde inte det var möjligt att vara så lika varandra!” och jag har ju hört det av varenda annan människa också, men det är ju roligt att få höra så klart! Men dom sa ju faktiskt det redan i magen att dom har både min näsa och min mun, och sen kom det ut två kopior av mig? Men det är väl alla mammors dröm, att barnen ska vara kopior av en själv?

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Men jösses, trodde inte ens det var möjligt!

  1. Men så kul ändå när andra ser de. Jag tycker ofta att man själv kanske inte ser et så mycket, får ofta höra hur lika jag är min pappa men själv ser jag det inte alls haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *