Fantastisk inredning till hemmet

Inlägget innehåller annonslänkar och är ett betalt samarbete med BestCanvas.se

Det må bli tjatigt emellanåt, men jag tror att ni ändå kan relatera och förstå min och tjejernas längtan som vi känner inför kommande flytten till radhuset. Det är ju en bubblande känsla fylld med glädje och oerhörd längtan, och det är ju massor med planering som följer! Jag som verkligen älskar inredning tänker att vi ska börja om från scratch och det kommer ju ta ett tag att få det exakt som jag vill ha det, men det är ju så fantastiskt roligt att planera!

Just väggarna i hemmet är ju något som är oerhört roligt att få inreda, och jag som verkligen älskar canvas-tavlor har ju redan börjat kolla på vilka bilder jag vill ha på väggarna, men det är så svårt att välja! På BestCanvas.se skapar du så enkelt egna canvastavlor och får se resultatet innan du klickar i den i varukorgen, så du lätt ser hur slutresultatet kommer se ut! Du har massor med val att välja till och kan på så sätt skapa din egna stil på dina konstverk.

Jag älskar att deras hemsida är så enkel att navigera och det är så oerhört lätt att skapa egna tavlor med deras verktyg så vem som helst kan göra det! Dessutom har du massor med val att göra, så som hur du vill ha kanterna på din canvas, vilken storlek du vill ha, och om du vill lägga till en träram. Du kan även beskära bilden om du önskar och justera hur bilden kommer bli på själva canvastavlan. Superenkelt! Jag har nedan bifogat bilder samt en video jag filmat alldeles nyss för att visa hur enkelt det faktiskt är;

Börja med att klicka in på hemsidan!
Klicka på ”skapa” och välj något av följande alternativ!
Välj bild och ladda upp!
Här ser ni bilden jag valde först!
Välj storlek på din canvastavla
Sen väljer du först ramstorlek, och sen hur du vill ha kanten på tavlan.
Sista delen är att välja om du vill ha bildeffekt, och sen är det baka lägga till i kundkorgen!

Jag kan verkligen varmt rekommendera BestCanvas.se och det ska bli så spännande att visa er resultatet sen när vi väl flyttat och fått upp våra canvas? Och vet ni vad? Jag har världens bästa rabattkod åt er! Om ni uppger TWINMOM15 i kassan så får ni 15% rabatt, och detta även på redan nedsatta varor!?

Klicka på videon för att se live hur du gör!

5 reaktioner på ”Fantastisk inredning till hemmet

  1. Jag tycker helt klart att du ska blogga om det du vill. Det är ju din blogg, dina regler liksom. Så bra sida du tipsar om. Kände ett starkt behov av att hitta bilder på barnen och förstora och göra en tavla på canvas. 🙂

  2. Inte konstigt att du/ni längtar det hade jag också gjort!! Älskar att inreda med personliga tavlor, skulle vilja ha en på oss syskon. Får kika!

  3. Om du vill skriva om din längtan att flytta till radhuset men gör det då 😀 Om folk inte ids läsa om de så kan de ju läsa någon annan blogg 🙂 ja förstår då din längtan för hade känt samma liksom om ja o sambon ex skulle flytta till hus etc 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *