Planerarnas mästare

Jo men lite så. Ni som följt oss länge vet ju att jag är sån som älskar att planera och gör det så fort jag får chansen? Det är ju så roligt! Det främsta som planeras just nu är ju kommande flytten, men de flesta bitarna börjar falla på plats nu så och det ska bli så roligt att få göra planen verklighet! Men det är ju mycket kvar som ska planeras så klart och nu är det snart fyra månader kvar, och hur fort går inte sommaren då?☀️

Jag har dock börjat planera inför tjejernas 4-årskalas trots att dom fyller i september? Saga tycker det är så spännande med superhjältar och vill ha en Spider-Man-tårta, och Fia vill ha med vattenhästen från Frost 2, så dom kommer få en varsin med sina önskemål! Tanken är att vi ska ha lite grillning vid lunch med allihop och så blir det fika efter det, och det känns så mysigt att få göra det i nya hemmet?

Även presenter förbereds och just nu ser det ut som att de stora presenterna är nya sängar, fåtöljer till vardagsrummet och vägghängda skrivbord! Leksaker blir det ju också men dom leker bäst ute och pysslar mest när vi är inne så det känns därför som dessa saker blir jättebra?

Bilden är lånad från Pinterest och är lite inspo till huset!

Loading Likes...

3 reaktioner på ”Planerarnas mästare

 1. Jag tror nog att du och jag får göra upp om det där planeringspriset, hjärtat! Eller åtminstone dela på det. Jag är nämligen PRECIS likadan. Älskar listor, planeringar och struktur och gör det varje dag, ibland för saker som är flera månader framåt. Började nyligen på en lista för saker Frank behöver till förskolestart och han börjar inte förrän i Augusti. Tycker det är bra att du väljer andra saker än leksaker också, här hemma säger jag bara att det kommer inte in en enda leksak mer för tillfället. Kram!

 2. Jag är oxå sån. som älskar. att planera. och ha. koll på läget.
  Mina tvillingar har oxå alltid velat ha olika teman på sina kalas och. jag. har gjort som. du. att. de har. fått. en. av. varje
  (herre gud varje. gång jag trycker på mellanslag så blir det en punkt bakom… orkar inte hålla. på att gå. tillbaka och radera dem… haha).
  Tjejerna kommer nog bli super nöjda med både presenter och kalas 🙂

  Kramkram

 3. Älskar också att planera! Inför flytt är det ju mycket så passande hehe. Sommaren kommer flyga förbi ? Men skönt att vara i god tid när det gäller kalas tycker jag. Möblerna komma säkert bli super! Älskar inspobilden ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *