Glada barn!

Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Jollyroom

Tjejerna har tjatat på riktigt varje dag om en elbil som deras kompis från dagis har. Det är alltså en bil som dom kan åka i tillsammans men som jag också kan styra med kontroll, så dom inte drar iväg😉 Så idag beställdes en vit sådan och jag vet att jag kommer ha två otroligt lyckliga tjejer när den kommer! Kommer bli ännu enklare att åka när vi flyttar till radhuset också🤩 Så nu är det bara väntan tills den kommer och sen kommer en vlogg på när dom får den!

Ni hittar den HÄR

Loading Likes...

12 reaktioner på ”Glada barn!

  1. Vad kul för dom att dom fått en egen liten bil 🙂 Jag hade en lika dan då jag var liten mins jag fast en röd 🙂 Tror tjejerna kommer att bli super glada för den här presenten 🙂

  2. Men så rolig bil, den kommer flickorna älska! Ska bli kul att se tjejernas reaktion i vloggen när de får bilen. Tror att mina grabbar hade älskat att ha en sådan bil. De är dock tonåringar nu.

  3. Jag kommer ihåg att jag och min sambo köpte en sådan till hans systerson i början när vi blev tillsammans, och oj vad omtyckt den var! Tror att tjejerna kommer älska den och ser så mycket fram emot att se om vloggen! Kram!

  4. Men alltså en sån bil måste ju vara så himla kul för barn! Älskade min bobby car som barn men hade ju drömt om denna om det fanns sånt förr. Sett barn här på gården som har såna & de är ju så coola! ☺️ Får ha det i minnet till framtida barn haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *