Besök vackra Sundbyholms slott

Inlägget är ett betalt samarbete med Sundbyholms Slott och innehåller annonslänkar

Har ni hört talas om Sundbyholms Slott som ligger beläget i Eskilstuna? Många av er har ju säkert det redan, men för er som inte känner till detta vackra slott vill jag starkt rekommendera er att åka dit! På Sundbyholms Slott finner ni den vackra slottsbyggnaden där du har restaurang och frukostmatsal, och en otroligt vacker festlokal beläget på övervåningen.

Intill slottet finns det flera övernattningsmöjligheter, men de allra lyxigaste sviterna ligger precis intill slottet där du garanterat kommer sova som en prinsessa, och kan bubbla i ett eget bubbelbad på rummet. Härliga stråk och fina omgivningar, med vattnet precis intill med en liten strand.

Jag älskar att vara där och bara gå runt och mysa. Och deras after noon tea är gudomligt god! Vi som dessutom äter veganskt/mjölkproteinfritt fick världens godaste alternativ till allt gott som fanns, och ett så fantastiskt trevligt bemötande. Inga problem att ha med sig barn, tvärtom var dom så snälla och frågade hela tiden om tjejerna ville ha något mer från köket! Verkligen A plus!

För er som går i bröllopstankar, eller kanske till och med i bröllopsplaner, så är ju detta verkligen ett varmt tips! Tänk att gifta sig på ett sådant vackert ställe! På Sundbyholms slott är det ju även där Bonde Söker Fru har sina speed-dejter, så är du precis som jag ett enormt fan av Bonde, så måste du ju besöka slottet!

Kika in på Sundbyholms Slotts hemsida och kika på allt som finns att hitta på där, för hit måste du bara åka någon gång😍 Det är fantastiskt att bara åka dit och strosa runt och låta barnen leka utomhus för att njuta av hur fint det är, eller i väntan på den där fantastiska middagen!

Bild lånad från https://sundbyholms-slott.se/

Loading Likes...

1 reaktion på ”Besök vackra Sundbyholms slott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *