Alla dessa måsten

Jag tycker nyss det var slutet på februari och alla måsten skulle göras, och så är det dags igen! Galet att mars snart lämnar oss! Men tänk, snart kryper våren sig fram, allt blommar, värmen, solen, need I say more?!😍🌸

Hur som så var det massor med måste att göra, igen. Så det första som skedde efter jobbet var att storhandla. Nu ikväll var det att betala räkningarna och äntligen är det gjort! Jag vet inte varför, men jag tycker det är sååå tråkigt.🤷🏽‍♀️

Fler måsten just nu är städa, sängarna ska bäddas rent imorgon, vika tvätt, tvätta, hänga tvätt, upp med grejer på vinden, få ordning på vinden, fixa nya bilen så jag kan sätta in bilstolarna, skicka min andra bil till skroten, hämta ut ett paket, prata med jobbet om att en tid fattas i appen osv osv. Deklarerat har jag gjort nu iallafall och i år blev det en oerhört tacksam summa att få tillbaka!🙌🏼 Får ni tillbaka?🌸

Loading Likes...

9 reaktioner på ”Alla dessa måsten

 1. Restskatt hos mig, men har jämkning både make och ungdomarna i hushållet får tillbaka. Så jag får väl utnyttja dem lite extra 😀. Jadu, måsten finns alltid och tänk, den där tvättkorgen är aldrig Tim mer än några timmar.

 2. Här får vi restskatt så att det sjunger om det, men det beror på vinst vid tidigare försäljningar av lägenhet. Vi begärde uppskov för tre år sedan och det ska betalas på den här skatten.. Jag tycker att fixardagar i samband med lön kan vara lite mysiga.. Få allt fixat och iordning.

 3. Håller med, det är inte roligt att betala räkningar, pengarna försvinner så fort. Men jag är glad att jag har en lön så jag kan betala mina fakturor. I år kommer jag få betala tillbaka skatt, mannen däremot han får tillbaka en rejäl summa. Jag har också ett gäng måsten att ta tag i men det får bli en annan dag. Tror jag…. 😛

 4. haha inte bara jag asså, tycker också det just var början av mars / slutet av februari vad har denna månad tagit vägen egentligen 😂❤ synd och klaga kanske vi går ju mot våren så det är väl bara att hänga med haha 😍😍

 5. Är verkligen glad det går fort framåt
  Det kommer de gilla åka i ny bil

  Nej ja tror inte man får tillbaka om man är sjukskriven . Så bra inte stor summa

 6. Ja tiden går fort, men åh så härligt det är med våren och alla blommor som tittar fram nu!😃 Jag tycker också att det är otroligt tråkigt att betala räkningarna😆 Deklarationen är inte gjord än för min del, men tyvärr misstänker jag att jag kommer få betala restskatt vilket är supersurt!

 7. Jag får tillbaka typ 300 kronor, haha! Hade dock inte förväntat mig något annat då jag inte jobbat någonting förra året utan enbart pluggat 🙂 Saknar tiden då jag jobbade heltid och alltid fick tillbaka en “extra lön”. Sitter gött inför sommaren!

 8. Så mycket att göra, men det är skönt när det är klart. Jag tycker det är kul att tvätta men kanske bara jag 😅 Inte dumt med skatteåterbäring 😋 Jag ska med få några tusen tillbaka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *