Ny vecka, nya tag

Godmorgon finisar! Vilken start på veckan! Tjejerna var så duktiga på morgonen och gick glatt upp, men vi har vår vanliga struggle, att välja kläder och sen välja både väska och vad som ska vara i. Jag har ännu inte hittat ett bra system på hur vi kan underlätta så har ni tips får ni gärna skriva nedan!🙌🏼

Tjejerna är nu lämnade på dagis och dom var så duktiga! Själv åkte jag hem och har precis fixat lite frukost. Idag blev det ekologiska fiberhavregryn. Nu är det bara vänta och se om jag blir utringd idag men efter frukost ska jag städa lite tänkte jag!😊 Hoppas ni får en fin dag🌸

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Ny vecka, nya tag

  1. Skönt att det gick ganska bra ändå även om ni inte hittat något som är riktigt bra. Gud så gott med gröt, borde bli bättre på att äta frukost.

  2. Våra klädpåsar med veckodagar är en riktig lifesaver här hemma. Varje söndag sätter jag, eller vi tillsammans ihop outfits för hela veckan. My älskar att ta en påse och se vad det finns i!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *