En riktig utedag

Igår var en sån där riktig utedag för vår del. Vi är inte såna som klarar av att sitta inne och tjejerna sysselsätter sig 100 gånger bättre ute än inne, oavsett om vi är i lekparken, på promenad eller i skogen. Nu i Corona-tider så blir det ännu mer natur för att undvika människor så gott det går, för att åka till Erikslund etc är ju uteslutet nu i princip. Hur som så kom mamma över igår och vi tog en två timmar lång PW i solen. Såå underbart! Tjejerna sov i vagnen hela vägen!❤️

Sen blev det lunch hemma hos oss innan vi åkte ut till föräldrarna och lekte. På eftermiddagen tog vi oss till mitt favoritställe där vi grillade nästan hela familjen, bara syrran som var och jobbade. Så otroligt mysigt även om det då blåste storm. En sjukt mysig dag blev det! Det var två trötta damer som somnade på kvällen när vi kom hem❤️

Loading Likes...

14 reaktioner på ”En riktig utedag

  1. Det är alltid härligt att komma ut i skogen och i dessa coronatider är det bra med frisk luft. Ja, annars med såklart. Härligt med en sådan lång promenad och sedan att grilla tillsammans.

  2. Perfekt dag för er fina du 😍 Jag vill ut också men är sjuk just nu så tar de chill. Va ut med hundarna då ja vaknade vid 10.30 tiden gav de mat sen har ja bara slappat här hemma haha 😂 Man orkar ju inge annat. Jo ja slog nyss igång diskmaskinen thats it haha

    Gud så fina bilder vännen 😀 så skönt när de börjar bli skönare väder så man kan vistas ute

  3. Låter som en perfekt dag! Jag tog mig också ut och gick i solen, så himla skönt även om det blåste lite kallt. Skönt att avsluta hemma hos föräldrarna med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *