Vill på dagar

Hej finisar! Haft en bra helg hittills? Vi har haft supermysigt, men eftersom vi var hemma i fredags så har jag blivit helt vill på dagar😅 Idag känns verkligen som söndag och jag går med en olustig känsla i kroppen, tills jag kommer på att det är lördag. Ingen rolig känsla att räkna ner till måndag och jobbstart igen, men vi tar vara på helgen för fullt!

Idag jobbade jag extra men blev aldrig utringd så har vart hemma och städat hela dagen medan tjejerna lekt hos mormor och morfar. Jag hann även med att göra en tårta eftersom min mormor skulle hälsa på för att fira att pappa fyllde förra veckan, så det blev en likadan som då! När hon sen åkt blev det kvällsmat och sen gick vi ut i skogen en stund. Så härligt att vara i skogen, det är det bästa jag vet.🌱 Tjejerna var helt slut efter idag så när vi åkte hem vid 19 så somnade dom båda två direkt. Mina hjärtan❤️

Imorgon ska vi ta tillvara på helgens sista dag och njuta för fullt!😍

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *