Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Det mysigaste som finns

Hej finisar! Det har vart ett par jobbiga dagar det senaste, och jag kommer förklara, men inte idag. Hur som så har det vart mycket senaste dagarna och med två trotsiga 3,5 åringar blir det inte lättare! Sofia är inte lika inne i det för tillfället, men Saga är det, och det extremt. Det är så jobbigt att se henne så här?❤️

Det är så skönt när dagen närmar sig slutet och man kan krypa ner i soffan med två trötta, gosiga barn som sen somnar i famnen på en. Älskar att sitta och mysa så, bara känna deras andetag, värmen❤️

Idag somnade dom innan Bolibompa var slut och efter att ha suttit med dom i famnen ett bra tag bäddade jag ner dom i sängen. Mamma kikade förbi en stund innan jobbet och sen blev det en dusch! Imorgon är det dags för jobb så nu blir det sova! Sov gott finisar❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *