När orken inte riktigt är med

Godmorgon finisar! Sovit gott? Vi sov hela natten men båda flickorna tyckte vi skulle göra morgon vid 6.30, så det blev så? Jag skulle iallafall göra klart dagens tårta till pappa som fyllde år igår, så det gjorde inget. Nu är tårtan klar som denna gång består av ljusa bottnar, hallonmousse, passionsfruktsmousse och passionsfruktskompott. Spacklad med smörkräm och toppad med chokladdrip! ? Vegansk så klart!?

Jag älskar ju att baka och tar både fram egna recept och bakar på beställning, så det är ju inte bara en hobby, men senaste tiden har det vart så mycket hela tiden med jobb och barn etc så motivationen och orken har helt enkelt inte vart där och det har jag tyckt vart så trist. Jag älskar ju det här! Men nu äntligen börjar orken komma tillbaka och jag är igång igen! Vill ni kan ni följa mig på Vegobaket på instagram!?

Loading Likes...

14 reaktioner på ”När orken inte riktigt är med

  1. Men vilken god tårta du har gjort till din pappa verkligen super fin är den 🙂 Härligt att börja morgonen med en tidig morgon där man kan dra i gång dagen <3

  2. När orken inte finns där och vardagen spinner på i alldeles för högt tempo så är det ju ofta det man älskar mest som blir lidande av någon konstig anledning. Tycker det är superkul att du kommit igång igen för då får jag ta del av allt! Kram till er fina ni ?

  3. Åh….det där verkar jättegott. Har fått smaka på en del veganska tårtor hos en kompis, men hon behöver nog träna på smakerna lite…ska verkligen tipsa henne om din instagram.

  4. Hua så tidigt. Jag har sovit gott. Tårtan blev super! Jag förstår dig, bakningen ger så mycket. Har också varit i en dipp men försöker vända på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *