En promenad i solen

Idag hämtade jag som vanligt hem två glada små stjärnor på dagis som hade haft en toppendag! Vi åkte hemåt och mötte upp tjejernas mormor för att sedan bege oss ut på en promenad vid vattnet. Så vackert här ute och det var så härligt att solen kikade fram!

Vi tog oss vidare till lekparken och tjejerna sprang runt för fullt. Jag förstår inte för allt i min värld hur mycket energi dom kan ha😂 Trots en heldag på dagis! När vi kom hem igen blev det kvällsmat, och därefter en dusch och alla kvällens bestyr. Det var två trötta damer som somnade snabbt! Själv ställde jag mig och städade för fullt och har nu tagit en dusch och bäddat rent i sängen. Nu blir det film för min del och sen sova, snart får vi njuta av att det är helg!🙌🏼

Loading Likes...

1 reaktion på ”En promenad i solen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *