En ny idol!

Kollade ni på melodifestivalen? Tjejerna hade två favoriter, hon som sjöng Ballerina och Dotter som sjöng Bulletproof. Dom kan båda låtarna och danserna, och går all in när dom hör dessa! Jag delade en kort video på tjejerna i bilen när dom sjöng till just Bulletproof och taggade Dotter, och dagen där på, alltså idag, vaknade vi till att hon hade repostat vår story på instagram!

Jag berättade för tjejerna som blev helt till sig och fullkomligt överlyckliga! Nu ska dom göra en riktig dansvideo så stay tuned!😅 Mina små stjärnor❤️

Visst är det roligt när även kändisar kan ge svar, gilla och kommentera?😍 Vi har haft flera och innan Dotter så var det senast Pansar i gladiatorerna🙌🏼

Loading Likes...

12 reaktioner på ”En ny idol!

  1. Men va roligt för tjejerna ! Förstår att dom blev glada 😀 ! Jag gillade också dotters låt ! Den va bra :)! Synd bara att hon inte vann 🙂

  2. Blev så glad när jag såg den där på Instagram igår! Fina fina fina NI! Det är så häftigt när barnen fattar tycke för någonting – här hemma har det varit “What does the fox say” mycket på senaste 🖤

  3. Åh jag fastnade själv för den låten – dock tyckte jag den lät bättre på radion än under Melodifestivalen! Men så roligt för er att hon ville reposta er video! 🙂 Önskar er en fantastisk vecka <3

  4. Jag gillar verkligen Dotter´s bulletproof. Vad roligt att hon taggade er, sånt uppskattas när kändisar inte höjer sig över alla andra utan har kvar ödmjukheten. Kul med en riktig dansvideo.

  5. Sån var man ju förr till de låter man gillade 😄 Kan förstå deras lycka när de blev repostade. Det hade jag med blivit😅 Blir helt till mig om någon idol gillar en bild 🥰

  6. Nej jag såg de aldrig haha ja skulle ha lyssnat igenom alla låtar i helgen men var inte på humör men ska ta tag i de snart 😍 Vill ju se vilken jag gillar allra mest

  7. Jag tittade inte öht så vet knappt vad du pratar om hehe! Men kul när de gillar henne så och kan allt som hör till. Extra kul när de tar sig tid att svara och liknande ja! Förstår att de blev lyckliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *