Klart det kommer en recension!

Hej finisar! Gårdagen gick i ett från det att vi vaknade på morgonen till det att vi gick och la oss och sov. Natten var dock toppen och vi var relativt pigga imorse när klockan ringde.

Jag vet ju att ni gillar när jag gör recensioner på vagnar och därför har jag två stycken som kommer upp snart! Vi köpte dels en Britax B-Agile M i helgen som ska vara som extravagn hos min mamma samt som hon kan ha när hon hämtar barnen på dagis, och jag själv har köpt en Baby Jogger Tour Lux😍 Så tanken är att ni i helgen får ta del av recensionerna av dessa vagnar och så är det nog dags att gå igenom alla vagnar vi ägt under dessa 3,5 åren!🙈 Först ut;

Emmaljunga DV 735; En underbar vagn från Emmaljunga. Denna modell är som namnet avslöjar den mindre modellen och är enbart 73.5cm bred vilket gör det lätt att ta sig in genom dörrar. Jag har ägt två olika årsmodeller men de är likadana bortsett från färgerna och regnskydden. Den första hade vi i Lounge black och det är först i år som Emmaljunga erbjuder sin nya vagn där du kan välja antingen Flat eller Ergo. Jag hade valt flat alla dar i veckan!

Beemoo Twin; Minns inte namnet helt och hållet men en extravagn vi hade från Jollyroom. Framhjulen var dubbla och det var inte den roligaste att köra. Flyttade ganska snart.

Babyzen Yoyo; En toppen resevagn som många gånger går som handbagage. Lätt att fälla ihop men flyttade också relativt fort då den inte uppfyllde förväntningarna. Väldigt liggande läge trots att den var på sittande läge.

Bumprider Connect; En av de bästa vagnarna vi ägt och som saknas enormt! Klickas ihop med magneterna på sidorna och går att ha som tvillingvagn men också som enkelvagnar. Fullt liggläge, engandsfattning när man körde, men med små hjul och därför ingen vardagsvagn på det sättet. Läs recensionen HÄR

Cybex Balios M; Ingen höjdarvagn tyvärr. Ganska stor ihopfälld och väldigt ostabil enligt mitt tycke. Flyttade fort.

Baby Jogger City Mini Double GT; Bästa vagnen någonsin! Fullt liggläge, stora punkteringsfria däck, lätt att fälla, liten ihopfälld och så skön att köra. Långa suffletter är ett enormt plus! Läs recensionen HÄR

Carena Kobbe; Bästa resevagnen! Överlägset vinnaren över kobbe då denna är större men ändå perfekta mått, väger inte mycket och går många gånger som handbagage.

Thule Chariot Lite 2; Cykelvagn som kan användas som jogging-, promenad-, och cykelvagn. Skön att använda, bra för barnen, bra med utrymme och snygg! Läs recensionen HÄR

Emmaljunga DV735; Precis som den första vagnen jag ägde men annan färg! Tyvärr gillade inte tjejerna ergo så alla dessa har snabbt fått flytta. Snygg dock och skön att köra!

Bugaboo Donkey; En skön vagn som är toppen då den går att använda till två eller ett barn. Funkar dock inte toppen i terräng eller på landet men snygg är den! Dock ergo.

Mountainbuggy Duet V3; En skön vagn men väldigt lutande läge. Fullt liggläge dock och barnen gillar den. En av vagnarna vi har hemma idag och används flitigt. Stora hjul, dock lufthjul vilket jag inte är största fanet av, men skön att köra. Recension kommer!

Carena Orust; En av de värsta vagnar jag ägt 😂 Svårstyrd med delat handtag, dubbla framhjul och stor ihopfälld. Var med till Grekland och var bra att ha där med fullt liggläge, men ingen vagn att lägga pengarna på.

Emmaljungas gamla tvillingvagn; En av de äldsta med gemensam sittdel, men varsitt ryggstöd. Kände att man måste äga en åtminstone och vi hade den hos mina föräldrar men med grusätarhjul och dåligt handtag var den inte en hit.

Britax B-Agile M; För ny för att recensera ännu men hittills väldigt nöjd med den som extravagn. Snygg och stor sittyta! Recension kommer i helgen!

Baby Jogger City Tou Lux; Såå snygg enkelvagn med vändbar sittdel. Recension kommer i helgen!

Loading Likes...

12 reaktioner på ”Klart det kommer en recension!

    1. Klart det praktiska alltid väger tyngst, och att det är en säker vagn, men det finns många vagnar jag aldrig skulle köpa på grund av hur se är designade!

  1. Oj ni har gått igenom ett antal vagnar… kan tänka mig att det är en hel djungel, framförallt om man har tvillingar. Så mycket som man behöver tänka på. Hoppas du kommer vara nöjd med de nya 🙂

  2. Finns så mycket vagnar rena rama djungeln … Måste vara hur svårt som helst att hitta den perfekta barnvagn men du verkar verkligen ha stenkoll på vad som är bra och funktionsdugligt 🙂

  3. Skulle ha anställt dig som barnvagnsrådgivare om jag var nybliven morsa – det hör ju jag det! Vår Joolz Day vi köpte när Lilla My kom rullar fortfarande lika fint och klanderfritt. Älskar den men kikar lite på en enklare resevagn också…

  4. Så många vagnar! nån såg ut som att de satt jättetrångt. Säker hört detta flera gånger men åh va lika dom är. Första bilden. Samma ögon. Samma blick! Söta.

  5. bra och givande inlägg för alla som har barn. Själv har jag inge barn så kan inte uttala mig i huvud taget kring vagnar , men säkert toppen bra för alla som har , med ett sånt här inlägg ❤

  6. Oj vad många vagnar du har haft till flickorna. Till alla barnen har vi haft två totalt. En ligg/sittvagn när de var små och sedan en “promenadvagn”. Kul att läsa om vad du tyckte om alla vagnar som ni har haft. Hoppas att de nya motsvarar förväntningarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *