Livet kommer emellan

Hej fina ni! Har ni fått en bra start på veckan? Här började vi veckan med dagis och jobb i vanlig ordning men tack vare Sagas nya tyngdtäcke så vaknar vi numer relativt utvilade! Starten på veckan har därför vart toppen och igår blev jag aldrig utringd så jag hade massor med tid till att fixa hemma. Idag är jag hos kund mellan 9-14 så blir en kort dag idag vilket är tacksamt!

Livet har dock kommit emellan senaste dagarna och jag har verkligen försökt njuta av nuet och att ha lite mer ork i och med att saga nu sover betydligt bättre🙌🏼 Men vi har inte gjort så mycket iallafall. I helgen var vi på brorsans hockeymatch i Arlanda där det slutade med storvinst, 1-9 till oss!👊🏼

I söndags var vi bara i stallet och njöt av lugnet och tjejerna red ut med Sessan. Dom är så sjukt duktiga mina små tjejer så jag blir helt ställd! Dom är så mjuka i handen och vet exakt hur man gör, och Sessan är världens snällaste och mest lyhörda!❤️ Har ni haft en mysig helg?😍

Loading Likes...

16 reaktioner på ”Livet kommer emellan

  1. Det är så fantastiskt att se barn och djur. Mitt mellersta barnbarn är likadan. Vår katt är livrädd för små barn, men där fungerar det utmärkt, och de gångerna hon varit med i stallet har hon alltid fått beröm för hur duktig hon är. Bra för barnen att lära sig.

  2. Vad skönt att hon fått ett täcke och att ni får sova , skönt att vakna utvilad 😊..
    Vad jobbar du med? Bara undrar för du skriver att du varit hos kund mellan 9-14 ?
    Själv jobbar jag kväll ända till fredag 😊

  3. Å tyngdtäcke hade jag hoppats att det skulle funka på vår 4åring som sover extrem dåligt.. Men nej, inte ens det fungerade 🤦‍♀️ vilken mysig helg i övrigt för er❤️

  4. Härligt att höra att livet kommer emellan, kan verkligen känna igen mig i det och det är ju lite meningen med livet, de där goda stunderna med barnen, kvalitets tiden. Vad skönt att höra att det funkar bra, Logan sover extremt dåligt just nu så jag är trött jämt känns det som, kan verkligen förstå känslan av att vara rent utvilad

  5. Men wow vad glad jag blir när jag läser om tyngdtäcket. Har haft funderingar på att prova det här hemma också, just nu får jag hämta en vettskrämd unge upp till soffan vid 21/22 varje kväll.. Låter som att ni haft det rätt bra de senaste dagarna och det gör mig så glad. Det är ni värda! 🖤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *