Totalt förstörd

Hej finisar. Denna natt var den värsta på länge. Saga vaknade med nattskräck mellan 02.30 och 03.40 och skrek hela den tiden. Det här tar så oerhört på oss alla så jag börjar bli desperat. Pratade med Barnmottagningen men hon sa att man inte kan göra speciellt mycket åt det (ursäkta?) och sen var samtalet över! Så irriterad för det här gör ju att Saga inte kan hänga med ordentligt på dagis bara för att hon är så trött, och jag kan inte jobba ordentligt av samma anledning. Idag försov vi oss en timme och sov alltså genom alla larm! Helt sjukt! Totalt förstörda idag. Men nu måste detta bli bättre för det blir ju bara en ond spiral av allt.

Hur som så skulle de komma och glasa in vår balkong idag. Gubben kom men det visade sig att han hade fel färg på skiten och därför var han tvungen att bryta och det kommer inte ske förrän om tre veckor! Måttligt glad när dom inte kan hålla det som sagts! Jaja, så länge det blir gjort!

Har fixat lite hemma och har hunnit skruva upp skrivbordet i mitt sovrum och tvättat lite. Nu ska jag vila lite för jag är som sagt totalt slutkörd idag, och sen ska jag fixa lite mer här hemma innan tjejerna ska hämtas! Hoppas ni får en fin torsdag🌸

Loading Likes...

9 reaktioner på ”Totalt förstörd

 1. Du har säkert provat, men jag har hört att man ska väcka barnet lite innan (om man vet ungefär vilken tid nattskäcken brukar börja) så att man rubbar sömncykel lite. Hoppas du hittar något som hjälper.

 2. Men så jobbigt, ja man blir ju helt slut om man inte får/kan sova ordentligt lider med er❤️ haha men katten såg ut att ha de bra i alla fall, man blir lite avensjuk på djuren ibland😂❤️

 3. Tyvärr har hon rätt i att det inte går att göra något. Min äldsta grabb hade nattskräck och det var ett par jobbiga år men till slut växte det bort. Jobbigt dock när det påverkar så mycket att ni försover er.

  1. Både ja och nej, för nej man kan inte göra något under nattskräckens gång, men man kan dels försöka förebygga det, och dels få hjälp med tyngdtäcke. Nu köpte jag ett själv eftersom allt går så oerhört sakta, och hon sov hela natten! Helt sjukt och jag klandrar mig själv för att inte köpt ett direkt! Nu kan hon äntligen sova bra, även om det så kört kommer finnas en del oroliga nätter ändå!

 4. Men så jobbigt det där låter och inge kul att man inte få någon hjälp som man vill ha. Va jobbigt att försova sig hoppas det går bra i morgon och att ni får sova i natt =)

 5. Men så jobbigt att ha en sådan natt & dag som följd efter… och förstår att det måste vara så frustrerande när man vill ha hjälp att få som svar att det inte finns något att göra :/ hoppas ni får en bättre natt!

 6. Usch så frustrerande speciellt när man inte får någon hjälp. Tråkigt att ni försov er med.
  Tråkigt när allt blir fel sådär med.
  Hoppas du får vila lite ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *