Lugna kvällar när de är som bäst

Alltså dessa lugna kvällar är ju såå uppskattade. Att bara ta en dusch efter att tjejerna somnat, krypa upp i soffan under en filt och kolla på en film, guld värt! 🌟

Idag har det inte vart mycket på schemat, men en tur till frissan blev det på dagen. Så nöjd med resultatet och eftersom det blektes så ska jag tillbaka i vår och göra igen för att få den färg jag vill ha!🤩

Men nu blir det soffhäng och sen sova!🌸

Loading Likes...

10 reaktioner på ”Lugna kvällar när de är som bäst

  1. Skönt med ett besök hos frissan, ditt inlägg påminner mig om att jag har hårfärg som jag fortfarande inte gjort något med. Kanske ska göra det idag…. Skönt med en lugn kväll med filmmys under en filt. Underbart ju!

    1. Tack snälla du! Ja men verkligen! Det är så sällan det blir av att bara ta det lugnt på kvällarna när barnen somnat så det är uppskattat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *