Vad händer?

Alltså två dagar har jag vart så sjukt trött, och då menar jag inte bara trött, utan sjukt trött. Det var länge sedan jag var så här slut, och då har vi ändå haft en helt ostörd natt i förrgår och en relativt lugn natt igår till idag. Jag somnade med Saga vid lunch i söndags och sov en och en halv timme men vaknade totalt nerstänkt i svett att någon anledning, och fortsatte vara lika trött resten av dagen. Idag likaså, jag är hemma idag men har sovit en och en halv timme på soffan och kan lätt fortsätta sova. Vad är det som händer?!

Det är ju bara vänta och se men just nu mår jag inte tusen alls och känner att jobb inte alls är på kartan. Vet ärligt inte hur jag skulle finns ork just nu. Känner mig varmare än vanligt men inte febervarm, än. Men men, det blir väl bra till slut. Har ni vart sjuka något senaste tiden? Jag har ändå hålla mig frisk med tanke på att tjejerna vart sjuka emellanåt, men vi är ju mitt uppe i sjukdomstider så inget konstigt att man blir dålig.

Loading Likes...

7 reaktioner på ”Vad händer?

  1. Usch. Låter verkligen som om det är något på gång o din kropp. Inte trevligt alls. Jag har varit magsjuk men annars inget mer än att jag nyser förskräckligt mycket.
    Håller tummarna för att du mår bättre snart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *