Världens bästa alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag igår och vi hade världens bästa kväll! Till att börja med fick jag finaste presenterna från tjejerna som dom gjort på dagis, ni ser nedan😭❤️ Alla hjärtans dag har vi alltid firat och det har liksom vart en av våra traditioner sedan vi var små, och självklart vill jag föra vidare till mina barn också.

Det blev tapas hos oss. Middagen bestod av miniplanka, minilangos, miniburgare med bbq-oumph och srirachamajo, vitlöksstekta champinjoner och sötpotatispommes. Till efterrätt blev det kladdkaka med hallonsorbet, såå gott! Allt veganskt så klart🌱

Jag fick blommor, tjejerna fick blommor, vi fick choklad och tjejerna fick varsin Schleish-häst med ryttare som dom samlar på. Så tacksamma för allt! Det blev en helt galet mysig kväll med tjejerna och mamma och syrran (karlarna var på hockey). Kvällen avslutades med film för mig och mina hjärtan innan dom somnade gott. Hade ni också en mysig alla hjärtans dag?❤️

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Världens bästa alla hjärtans dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *