Mammarollen,  Tips,  Tvillingar,  Uppfostran

En bok man måste läsa

Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Adlibris

Jag har pratat lite smått om det förut, men jag läser som ni vet en bok som heter Barn som bråkar och som jag verkligen vill uppmärksamma fler på att faktiskt ta sig tid att läsa!

Jag som har barn med extrem vilja vill inget hellre än att jag som förälder ska vara deras största trygghet, den dom litar på till 1000 oavsett vad, och det kan ju låta som en självklarhet, ellerhur? Men när man är mitt uppe i en jobbig situation med barnen, exempelvis på affären där barnen börjar bråka, skrika och tjata, så är det så lätt att ta till snabbaste metoderna istället för att verkligen ta sig tiden att göra det rätt och riktigt.

Denna bok är en riktig guldklimp och jag tror alla föräldrar känner igen sig i boken någon gång, och jag tycker det är så oerhört viktigt att alla föräldrar läser denna! Man får så bra tips, och verkliga tankeställare, och detta är ju inte bara tips för de med småbarn, utan detta följer ju faktiskt livet ut. Jag läser, läser om, stryker under det viktigaste, skriver stödord, allt för att komma ihåg allt. När jag är klar ska även mina föräldrar läsa den. Så dagens heta tips, läs boken! Jag köpte min på Adlibris och fick hem den efter två dagar!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *