Så galet gott!

Kvällens middag alltså.. Jag slängde ihop en boeuf bourguignon i vår crockpot och lät det stå i fem timmar tills det var kvällsmat. Resultatet, något av det godaste vi ätit!🤩 Såå gott och kommer definitivt lagas igen! Min variant är vegansk men går att ha i vad man vill, så helt enkelt efter smak!

Efter maten blev det lite bus innan det var dags för en dusch. Vi kröp ner i soffan efter och kollade på Bolibompa tillsammans och strax innan det var slut hade jag två sovande stjärnor bredvid mig❤️ Helt slut efter dagen! För min del blev det Big Brother i soffan och mys med lilla bebisungen som tjejerna kallar henne😂 Hon har börjat öppna ögonen nu😍

Nu är matlådor preppade och proteinshaken redo för morgondagen och imorgon väntar jobb till 16.15 istället för 15.30 som vanligt. Men nu blir det sova med mina stjärnor. Sov gott finisar!🌸

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Så galet gott!

  1. Jag skulle så gärna vilja ha en crockpot, hur smidigt är det inte att kunna slänga ner allt i en gryta och sedan bara låta det stå. Men åh så gullig valpen är! Jag kollade inte på Big Brother, har aldrig varit ett fan av den såpan. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *