Så galet gott!

Kvällens middag alltså.. Jag slängde ihop en boeuf bourguignon i vår crockpot och lät det stå i fem timmar tills det var kvällsmat. Resultatet, något av det godaste vi ätit!? Såå gott och kommer definitivt lagas igen! Min variant är vegansk men går att ha i vad man vill, så helt enkelt efter smak!

Efter maten blev det lite bus innan det var dags för en dusch. Vi kröp ner i soffan efter och kollade på Bolibompa tillsammans och strax innan det var slut hade jag två sovande stjärnor bredvid mig❤️ Helt slut efter dagen! För min del blev det Big Brother i soffan och mys med lilla bebisungen som tjejerna kallar henne? Hon har börjat öppna ögonen nu?

Nu är matlådor preppade och proteinshaken redo för morgondagen och imorgon väntar jobb till 16.15 istället för 15.30 som vanligt. Men nu blir det sova med mina stjärnor. Sov gott finisar!?

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Så galet gott!

  1. Jag skulle så gärna vilja ha en crockpot, hur smidigt är det inte att kunna slänga ner allt i en gryta och sedan bara låta det stå. Men åh så gullig valpen är! Jag kollade inte på Big Brother, har aldrig varit ett fan av den såpan. 🙂

  2. Nämen, jag tror jag dör! Det där var det sötaste jag sett. Jag är såååååå valpsjuk så jag går sönder inombords när jag ser sådana här bilder 😀
    Tittade också på Big Brother för övrigt! Vad tyckte du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *