Så var helgen förbi

God kväll finisar. Helgen är ni förbi och vi (läs jag) försöker förbereda mig mentalt på en ny jobbvecka😅 Men det blir bra, dagis för tjejerna och jobb för mig. Att vara hemma är så skönt men just nu när tjejerna är i sin extrema fas så blir det oerhört intensivt och man är skapligt trött efter helgen, märkligt nog😂 Vi har iallafall mest tagit det lugnt denna helg. Har fixat hemma, vart ute, handlat och tagit promenader i stormen.

Sofia råkade sova middag idag vilket slutade med att hon somnade vid 22😴 Helt galet vad en timmes sömn på dagen kan göra! Dom sover ju inte i vanliga fall men det gick verkligen inte att hålla henne vaken! Spännande imorgon dock när set är dags för dagis igen för då lär dom vara trötta både på morgonen och när dom kommer hem. Imorgon blir det dock sovdags i tid och inget sova på dagen!

Nu är denna mamman helt slut och ska försöka ta igen lite energi med hjälp av några timmars sömn. Sov gott fina ni!💞

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Så var helgen förbi

  1. Jag har jobbat helg så inte ens märkt att det är helg. Men jobbar nu med så de är vilket som haha.
    Men jag förstår henne, jag kan sova 15 minuter på dagen så är hela natten förstörd haha!
    Men hoppas du fick ladda med sömn så du fick lite energi till dagen.

  2. En timmes sömn kan verkligen göra så barnen somnar sent på kvällarna. Jag laddade också upp inför en jobbdag i går men denna dag blev vab istället. Skönt att ni kom ut på en promenad även fast de var stor i går och i dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *