Vi ser det snöar!

Godmorgon finisar! Idag var det dags för vardag igen och tjejerna lämnades strax efter 7. Jag börjar inte förrän 9.30 idag men eftersom jag har mina arbetstider mellan 07.30-15.30 så måste jag lämna till 7 för att vara beredd om dom behöver ha in mig tidigare. Så just nu sitter jag hemma i soffan och äter lite frukost framför Nyhetsmorgon.

Kollade ut och insåg att det redan nu snöar ute, jag som ville ha vår och värme🙈 Jag vet att det är mycket att vänta för att bara vara i början av februari, men ändå😂 Det skulle dock inte börja än men jag kan garantera att jag har två glada tjejer på dagis nu🤩 Att det kommer ligga kvar är dock ca 1% chans, men hoppas kan man ju så vi hinner med lite pulka iallafall!

Har ni något planerat idag?💞

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Vi ser det snöar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *