Back to reality

Ja nu är det verkligen dags efter denna veckas ledighet. Det har gått toppen hittills iallafall för dom är ju trötta efter dagis tack och lov, så det är bara hem efteråt, fixa mat, bada barn och natta i princip!

Kvällarna går ju så fort när man kommer hem och dom behöver ju verkligen alla timmar sömn så när allt är klart för kvällen är det bums i säng. Vi läser alltid en bok vid läggdags och sen somnar dom på mina armar😍

Idag somnade Saga på soffan dock men hon vad badad och klar och hade gjort alla bestyr så det gjorde inget❤️ Nu är det strax dags för Sofia att sova också och sen ska mamman göra lite måsten innan läggdags!

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Back to reality

  1. Så mysigt med en bokläsning innan läggdags 🙂 min mamma läste alltid för mig sen i slutet lyssna jag alltid på kassett band innan jag somnade typ Emil osv 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *