En dag i shoppingens tecken

Ja idag blev det en del shopping gjord, men en sak är säker, jag gör det inte med tjejerna förrän dom är 15😅

Hur som så har det inhandlats nya bilstolar efter krocken, så det fick bli två Britax Römer Max-Way Plus i marble grey. Vi har alltid haft Besafe Izi Plus men jag var inte så jättenöjd med dom så nu kör vi dessa som också är rejäla och stabila! Blir toppen! Tjejerna provade i butiken och satt som drottningar👧🏽👧🏽

Förutom bilstolar blev det en ny säng till mig, gardiner och lite annat smått till hemmet. Bara viktiga saker dock så inget onödigt😊 Jag är dock nöjd med dagens inhandlingar men funderar på att byta tillbaka till vår favoritvagn – Baby Jogger City Mini Double GT men vi får se!

Loading Likes...

8 reaktioner på ”En dag i shoppingens tecken

  1. Du slog på stort 🙂 Bilstolarna är ju iof väldigt viktigt. Man skulle nog aldrig förlåta sig själv om något hände och man inte gjort allt som stod i ens makt för att förhindra det, eller minimera skadorna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *