En utekväll att minnas

Alltså jösses! Jag är på riktigt aldrig ute, och dricker lika sällan. Nu var det dock dags för en rolig kväll ute tillsammans med min syster, så vi drog till Stockholm, och närmare bestämt Berns!

Anledningen var att De Vet Du skulle spela och eftersom syrran hade biljetter (lång historia) så drog vi dit! Jag körde så jag drack så klart inget, och syrran fick en drink bara, men vi hade så kul!

Det var helt galet där inne och folk puttades, gjorde vågen med hela publiken, hoppade och skrek, och det är tydligen så det är där😂 Vi träffade dock på två jättetrevliga killar som verkligen mejade ner folket framför för att vi skulle komma fram, stod som murar runt oss för att vi inte skulle ramla och bar upp och på axlarna flera gånger för att vi skulle se, och vakterna sa till varenda gång😂 Men jag som är kort uppskattade det eftersom det gjorde att jag faktiskt såg!

Majoriteten av alla där var faktiskt killar och det var såå många som frågade hur vi mådde när dom såg att vi puttades runt, vilket jag ändå tycker är fint gjort! Vi hade bilen en bit därifrån för det var fullt överallt, så direkt när det var slut fick vi kuta till bilen för klockan 01.00 stängdes parkeringshuset och vi hade med andra ord blivit fast🙈

Nu är jag iallafall hemma igen, nyduschad och har precis krupit ner hos mina stjärnor. En grymt rolig kväll, men det finns inget som slår att få komma hem till sina hjärtan!❤️

Loading Likes...

5 reaktioner på ”En utekväll att minnas

  1. Så kul att göra något annat ibland och komma ut och träffa folk ! Jag är trött på ute livet ! Iallafall i stan 😀 . Däremot är de kul att gå på festivaler ! 😀 men det blir inte så ofta de heller 😉

  2. Så kul att komma ut ibland! Speciellt med syster. Skönt att det var så mycket människor som brydde sig med. Underbart att ni fick en sådan härlig kväll, det kan man leva på länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *