En jävla smäll

Hej finisar! Hela dagen idag har gått åt till att fixa det sista i gamla lägenheten, rensa och att åka till återbruket. Vi kom dock aldrig till återbruket för på vägen dit så hann jag se en gubbe som körde ut mellan de fyra filerna (två filer varav ena låg vi i och de andra två på andra sidan med mötande trafik), ställer sig med bilen i mitten men har baken på bilen i filen där mötande kommer, så dom lägger sig på tutan varpå han trycker gasen i botten och kör rätt in i sidan på först oss och sen släpet!

Ambulans och brandkåren var på plats direkt och jag var i sådan chock så jag bara skrek på människan i andra bilen. Han ska vara evigt glad att varken mina barn, min hund eller våra hästar fanns med, för då vet jag inte vad jag hade gjort!

Efter många om och men kom vi hem och jag som inte haft ont vid krocken började få ont i rygg och nacke så mamma som åkte med i bilen men mådde bra fick gå hem till tjejerna som var hemma med syrran, och så skjutsade min moster med sambo in mig till akuten. Inget skadat i skelettet men vi ska se hur smärtan artar sig.

Nu måste dock både bil och släp in på service och nya bilstolar måste införskaffas men eftersom det inte var mitt fel så står hans försäkring för allt, och tack och lov så har vi bra försäkringar vi med!

Jag kom iallafall hem till glada barn, finaste rosorna och ett helt nystädat hem! Jag är så tacksam för min mamma, min syster och min moster, världens bästa!❤️ Snälla ni, kör försiktigt, skynda er inte i trafiken och tänk alltid på att det alltid finns idioter i trafiken! Nu ska jag krama om mina stjärnor lite extra!❤️

Loading Likes...

12 reaktioner på ”En jävla smäll

  1. Men fy så otäckt 🙏 så skönt att läsa att det ändå gick så bra för dig, jag hoppas att det onda också släpper inom någon dag❤️ härligt att komma hem till ett städat hem och familj som älskar en.. Kram till dig❤️

  2. Men fy va obehagligt. Tur att det inte hände nåt allvarligare med er. Hoppas det inte blir värre ned din nacke. Du får väl kolla upp det med en gång om du känner att det gör mer & mer ont.

  3. Åh fy så obehagligt …. var nu noga med att dokumentera noga om smärtan fortsätter. Gå hellre till doktorn en gång för mycket än för lite så att försäkringen täcker det och inte börjar strula.

    Det finns verkligen gott om idioter i trafiken.

  4. Åh, fan vad hemskt att vara med om! Skönt att du och din mamma inte blev värre skadade! Hoppas att din smärta gett med sig? Kramar i massor ! Synd jag inte bodde närmare, hade mer än gärna hjälpt till med något?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *