Inköp,  Mammarollen,  Samarbete,  Tips

Snygga kläder för alla hos Fanny Michel

Inlägget innehåller annonslänkar och är ett betalt samarbete med butiken Fanny Michel

Jag tror de flesta av er känner igen märket Fanny Michel och kan hålla med om att deras kläder bara är för snygga! Både jag, min mamma och min syster har länge handlat både kläder och accessoarer hos dom och det är precis vår stil på både kläder, accessoarer och inredning!

Fanny Michel finns dels som fysisk butik i både Stockholm och Göteborg, men för oss som kanske inte bor i någon av dessa städer så finns ju deras fantastiska hemsida tillgänglig! En snygg och stilren hemsida som är lätt att navigera sig igenom, och skulle det vara något så får du alltid snabb återkoppling när du kontaktar kundservice. Även frakten är supersmidig och du har ditt efterlängtade paket efter 1-4 arbetsdagar!??

Kolla bara in deras ursnygga tröjor! Visst vill man ha allihop?! Jag är ju en sån som bara älskar koftor av olika slag och det är ju något man aldrig kan få för många av, eller hur? Det passar ju super med både en vardagsoutfit eller en festblåsa!

Jag kan verkligen varmt rekommendera er att kola in till Fanny Michel, både i butik och på deras hemsida, och jag kan garantera dig att du kommer hitta både ett och annat du villhöver! Och du, glöm heller inte att kika in och på deras instagram och följa dom!

Alltså, kolla så snyggt!!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *