Inga klartecken alls

Godmorgon finisar! Tjejerna lämnades på dagis i vanlig ordning imorse och det var två glada och busiga tjejer som vinkade glatt när jag åkte. Så oerhört skönt!❤️ Själv är jag på jobb och slutar som vanligt 15.30.

Klockan är inte ens 9 och det är redan ljust ute, hur underbart är inte det?! Våren är på väg😍🌸 Idag ska jag ringa hyresvärden för att få lite klartecken om när vi får nycklarna till nya lägenheten. Har aldrig vart med om segare människor som inte ens vet något själva😤 Det krävs ju lite planering vid flytt med barn och djur, och eftersom alla behöver veta när det blir av så kan det ju vara bra att veta på ett ungefär iallafall. Vet ju inte ens när dom ska göra sista städbesiktningen i vår heller😅

Hoppas ni får en fin och effektiv dag😍

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Inga klartecken alls

  1. Det är så mysigt när det börjar bli ljust ute igen, då kan man äntligen kanske känna en liten glädje från allt det mörka! Usch vad tråkigt när det tar sådan lång tid, alltid skönast när man får svar fort & kan planera därefter. Hoppas iallafall att ni får veta något snart!

  2. Skönt att de var nöjda och glada. Ja äntligen har vi fått lite ljus och sol med 😍
    Tråkigt när de segar så, man vill och behöver ju veta som du säger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *