Aldrig lämna stressad!

Godmorgon finisar! Sovit gott? Här vaknade vi i panik då jag hörde byggarna utanför och insåg att vi måste försovit oss! Mycket riktigt, vi vaknade 07.20, och då ska tjejerna redan vara lämnade på dagis!? Det var bara kasta sig upp och klä på oss, kissa preggo och sen iväg till dagis. Vi hann precis till frukost tack och lov men det var så stressigt.. Båda var lite nere när jag gick men från 07.30 ska jag vara redo att kasta mig iväg på jobb, och dom äter 8 på dagis, så det var tyvärr bara skynda som gällde.

Fick sms strax efter jag åkt om att dom var glada iallafall och åt, så då kunde jag slappna av. Nu är jag hemma och har plockat lite, är inte utringd ännu så får helt enkelt se vad som händer idag.

Nu är en celsius intagen iallafall och jag är redo för veckans utmaningar!??

3 reaktioner på ”Aldrig lämna stressad!

  1. Åh fy, jag hatar att försova mig eller framförallt stressa på morgonen. Hela min dag blir förstörd. Skönt att det löste sig relativt bra iallafall.

  2. Åh! Det är så tufft att försova sig och få den där stressen på morgonen. Det känns ibland som att hela dagen är förstörd men du verkar vara på gott humör ändå. Vilket man oftast är med en celsius i kroppen, det är verkligen en prestationshöjare! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *