Det blev bara så fel..

Hej fina ni! Äntligen helg! Har ni något planerat? Här tog vi helg tidigt och har vart både i lekparken, handlat och ätit ChopChop. På vägen hem slutade det med att två extremt trötta damer somnade, och nu blev kvällen helt omvänd🤪

Båda sover än och lär nog vakna snart och tar natten med storm! Varför vi inte väckte dom var för att det dels är en omöjlighet när dom är så där trötta, och dels för att dom verkligen behöver det. Väl hemma igen så började jag packa lite och har fått iväg tre lådor nu inför flytten, så skönt. Just nu står jag med morgondagens tårtbeställning, två veganska tårtor till en som fyller 20!🙌🏼 Fria händer så det blir en med choklad och vanilj, och en med vanilj och hallon🤩

När tjejerna vaknar blir det myskväll!😍

Loading Likes...

7 reaktioner på ”Det blev bara så fel..

  1. Hoppas att kvällen inte blev allt för rörig. Skönt att ha packat tre lådor och vad roligt att du ska göra två tårtor. Jag ska jobba idag och imorgon så för mig blir det ingen lugn helg direkt.

  2. Jag är helt ledig imorgon och ska jobba söndag. Förstår att det blir omvänt då men behöver dom det så gör dom. Skönt att ha packat lite. Hoppas ni fick en mysig kväll.

  3. Det är verkligen svårt att väcka dom små när dom väl har somnat. Så härligt att du har hunnit packa lite och fixat 🙂 spännande med fria händer på tårtbeställningen ju 🙂 smakerna låter så otroligt goda 😍

  4. Åh, känner igen det där med min fyraåring. Hon somnade 14.30 här hemma och först vid 18-tiden kunde hon vakna till (efter att jag försökt väcka henne i åtminstone två timmars tid!).. Så blir lite senare kväll här hemma ikväll men, vad göt det? Lördag imorgon.

  5. Nej idag har jag bara städat och bloggat och varit med Karim =).. Vad kul att du ska baka 2 tårtor =) vad spännande och se hur dom ser ut =) ha en fortsatt trevlig fredag =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *