Hjärtat går itu!

Godmorgon fina ni! Imorse blev jag utringd till kund så jag fick åka och lämna tjejerna tidigt hos mina föräldrar. Dom var så duktiga tills vi kom dit, Sofia bäddade jag ner i soffan framför TVn men Saga var helt förstörd över att jag skulle åka!😔 Jag KAN inte bara lämna och åka när dom är så ledsna, oavsett om det är dagis eller mina föräldrar, och när hon skriker kraaaamas längje mamma så gör jag så klart det! Det är en sak att göra lämningen snabb och smidig när dom kanske bara är lite kinkiga, för då är det bättre när det går just fort och så hinner dom inte tänka för mycket, men så här, nej då kan jag inte gå förrän hon lugnat sig lite❤️

Herregud, hjärtat går ju itu av att se dom så ledsna och veta att jag måste åka för att inte komma försent! Jag försöker alltid vara ute i god tid men som i morse så ringer dom i sista sekund och då hinner man inte riktigt med, och speciellt när dom säger “du måste skynda dig dit då”😤 detta stressande med jobbet är inte bra och jag hatar när dom säger att man ska skynda, för inte behöver dom skynda någonstans!

Nu ser jag fram emot att dagen tar slut så jag får åka hem till mina hjärtan!❤️ Hoppas ni fick en bra start på nya veckan💞

Loading Likes...

3 reaktioner på ”Hjärtat går itu!

  1. Ja men jag förstår de gör ont att lämna de ❤️ Jag vet de tär på en..de är då jag måste fara iväg och lämna hundarna, speciellt meja som är MIN hund..hon har valt ut mig, och när ja lämnar henne, åker utan henne så ser hennes blick så förstörd ut ❤️ Kram fina du

  2. Separationsångesten är verkligen jobbig, min Loui är precis likadan. Man känner att det dåliga samvetet kommer direkt när dom blir så ledsna och inte vill att man ska lämna dom. Sen tror jag att när man är ensamstående som både du och jag är så blir barnen mer trygga med en och vi är ju deras största trygghet för dom. Tänk hur glada dom kommer bli sen när du kommer gör att hämta dom. Kram 💖

  3. Det gör ju så ont i hjärtat när barnen bli så ledsna! Sonen hade en sån period när vi lämnade på förskolan innan..
    Hoppas dagen går fort så du får träffa dom små snabbt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *