Balsam för själen

Igår tog vi en tur till stallet tillsammans med min mamma och bara mös. Att bara vara i stallet och känna lugnet, och sitta tillsammans med våra hästar är verkligen balsam för själen. Jag älskar att vara där och ser fram emot våren tillsammans i stallet?

Tjejerna älskar våra hästar, och dom älskar tjejerna. Vi har så galet snälla och goa hästar som är så fruktansvärt fina. Dom är så förstående och det syns i ögonen på dom att dom förstår. Till och med hingsten är världens goaste och alla våra fem hästar älskar att gosa.

Igår fångade jag ett ögonblick som fick mig att nästan börja gråta. Saga och vår Ture stod panna mot panna och man vara kunde se hur förstående han är, kärleken dom emellan?❤️ Att se detta mellan ens häst och ens barn är fantastiskt!❤️

Vår Ture fyller snart 9 år och flyttade hit när han skulle fylla 1 år. Han är jordens goaste lilla buskille som älskar att tävla och är grym i både agility och precision av alla slag, och har vunnit flera gånger! Älskade lilla häst❤️ Förutom Ture har vi också Yster snart 9 år som kom när han var 3.5 månad, tillsammans med sin mamma. Sessan som fyller 10 år, och kom till oss strax innan hon skulle fylla 3, och Bebbe och Sally är uppfödda här av oss, 4 och 2 år i år. Alla våra hästar har stam och pass i Sveriges shetlandssällskap och i sommar är det dags för fler utställningar och tävlingar! Tjejerna längtar såå?

15 reaktioner på ”Balsam för själen

 1. Det var verkligen en sån söt bild på hästen och ditt barn. Man smälter ju nästan av det. Hästar är verkligen härliga att vara med och dem ger en sådan lugn inombords 🙂

 2. Gud vilken vacker bild! Och gud vad jag saknar stallet och ridningen när jag läser ditt inlägg! Jag har ridit i många år, men de senaste åren har det inte blivit någonting alls. Jag saknar det verkligen. Man blir verkligen lugn enda in i själen av att spendera tid i stallet och med hästar. <3

 3. Vilken fantastiskt bild, speciellt för mig som är hästrädd 🙂
  Men är de så där små går det bra måste jag säga. Mysigt att ha det intresset och vad skönt att tjejerna tycker det är så roligt att vara med i stallet också <3

 4. Barn och djur är något speciellt. alla barn borde få växa upp där djur finns på ett eller annat sätt. Även djur förstår att det är ett barn och blir som oftast väldigt lugna och snälla.

 5. Som den gamla hästtjej jag är så blir jag helt till mig av det här inlägget. Kan helt klart relatera till den förståelse hästar har för barn. Underbar bild på Saga och Ture. När jag läste inlägget och såg agility blev det lite tok i mitt huvud för direkt så tänkte jag “men va, var det inte hästar inlägget handlade om”. I mitt huvud såg jag hundar som hoppar hinder….

 6. Ja det måste va underbart o se o djuren är så förstående alltid
  Du kan tänka min tonåring Tim 17 tar lille katter och bör iväg har på sikt rum gösar klappar pussar alltså det är så mysigt o se så ja förstår dej helthörligt med ro o lugn och
  Kram o ha en fin kväll

 7. Tror att min vardag om några år kommer att se lite liknande ut… Vi kommer ju ändå bo granne med det mest framgångsrika och största stallet i Västerås, och My älskar ju djur. Du skriver så fint och varmt om både barn och hästar ?

 8. Ja att hänga i stället brukar vara sååå mysigt! Så härligt att det går bra med flickorna med. Såg bilden tidigare på Instagram och wow, bandet verkligen lyser igenom <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *