Djuren,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Uppfödning,  Uppfostran

Balsam för själen

Igår tog vi en tur till stallet tillsammans med min mamma och bara mös. Att bara vara i stallet och känna lugnet, och sitta tillsammans med våra hästar är verkligen balsam för själen. Jag älskar att vara där och ser fram emot våren tillsammans i stallet?

Tjejerna älskar våra hästar, och dom älskar tjejerna. Vi har så galet snälla och goa hästar som är så fruktansvärt fina. Dom är så förstående och det syns i ögonen på dom att dom förstår. Till och med hingsten är världens goaste och alla våra fem hästar älskar att gosa.

Igår fångade jag ett ögonblick som fick mig att nästan börja gråta. Saga och vår Ture stod panna mot panna och man vara kunde se hur förstående han är, kärleken dom emellan?❤️ Att se detta mellan ens häst och ens barn är fantastiskt!❤️

Vår Ture fyller snart 9 år och flyttade hit när han skulle fylla 1 år. Han är jordens goaste lilla buskille som älskar att tävla och är grym i både agility och precision av alla slag, och har vunnit flera gånger! Älskade lilla häst❤️ Förutom Ture har vi också Yster snart 9 år som kom när han var 3.5 månad, tillsammans med sin mamma. Sessan som fyller 10 år, och kom till oss strax innan hon skulle fylla 3, och Bebbe och Sally är uppfödda här av oss, 4 och 2 år i år. Alla våra hästar har stam och pass i Sveriges shetlandssällskap och i sommar är det dags för fler utställningar och tävlingar! Tjejerna längtar såå?

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *