Vilken vändning

Hej finisar! Idag vaknade vi upp tidigt för att göra oss iordning och åka till stallet. Därefter hämtade vi upp mamma och syrran och åkte mot Stockholm och globen! Idag skulle vi på Disney on Ice och som vi längtat! Vi bokade biljetterna i augusti och tjejerna fick det i julklapp, så ni kan ju gissa hur taggade dom var!

Uppklädda som Elsa gjorde dom entré i globen. Först hade vi problem med biljetterna men till slut kom vi in och tjejerna gick loss! Dom köpte varsin snow cone, popcorn, dricka och sockervadd (vi delade allihop) och gick och satte oss på våra platser. Vi hade plats näst längst fram och satt två meter från isen denna gång, gissa tjejernas ögon när dom såg dom glida in på isen😍

Bäst av alla var enligt flickorna Vaiana och Frost, och dom satt som ljus hela showen och kollade med stora ögon!❤️

Mot slutet somnade Saga i min famn väldigt otippat, och jag tyckte hon började bli varm. Hon vaknade dock upp inför sista visningen innan det var slut. Selade upp henne och så gick vi mot bilen. Nu är vi på väg hem och hon har precis kräkts, samt är väldigt varm och fryser så 100% att hon har feber😣 Nu hoppas jag bara att detta INTE är magsjuka! Denna dag tog en sådan snabb vändning så jag har inte hunnit med.. Från att ha vart pigg och glad till detta! Tack och lov är vi snart hemma så det blir en dusch och sen bädda ner Sagis i sängen❤️

Loading Likes...

10 reaktioner på ”Vilken vändning

  1. Men ALLTSÅ! Har jag helt missat att du bor här i 021-området? Såg att du hade gjort inlägg i den loppisgruppen på facebook och tänkte när du frågade om vart i Västerås vi ska bosätta oss. Är helt chockad, hur kan jag ha missat det? Vi var på Disney On Ice varenda år när jag var liten och jag BORDE VERKLIGEN ta med mig Lilla My på det nästa år.

  2. nej vilket tråkigt avslut på en härlig dag, tummar och tår att det går över fort <3 Har aldrig varit på Disney on Ice och nu har jag inga små att gå med längre, mysigt va??

  3. Åh jag älskade disney on ice när jag var liten, var och såg det så många gånger. Kul att dom var nöjda. Men tråkigt att hon blev sjuk i slutet, hoppas ni klarar er från magsjuka ja.

  4. Vilken upplevelse att ni fick tag i såna bra biljetter när isen. Jag kan tänka mig att barnen tyckte att det var häftigt att sitta så nära och se allt så bra på isen. Vad tråkigt att hon mår dåligt nu. Hoppas att det inte blir värre.

  5. Men så tråkigt 🙁 kanske är all spänning och förväntan inför den stora showen?! Hört om många barn som fått feber i samband med sådant… Härligt att ni ändå hade det så bra innan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *