Ett annorlunda lördagsmys

Saga min Saga. Sjukstugan fortsätter och tempen är uppe i 39.2. Hon har vart totalt utslagen i omgångar sedan vi kom hem och febern har fortsatt att stiga. Duschade med henne och hela tiden ville hon ha varmare, och ändå frös hos😔 Fy så maktlös man känner sig när barnen är dåliga❤️

Kvällens lördagsmys har bestått av lite mat för mig och Fia, och lite gott framför TVn. Saga vaknade till en stund och ville kolla på Vaiana, så det gjorde vi så klart. Nu ligger vi och kollar på Spirit, nerbäddade i sängen. Hoppas så på att min lilla stjärna mår bättre imorgon, det gör ont att se henne så här❤️ Nu håller vi tummarna på att vi andra klarar oss bara så det inte bara går runt! Ha en fin kväll💞

Grace, min kloka fina Grace. Kryper alltid tätt intill när man är ledsen eller sjuk, och älskar att ligga nära!

Loading Likes...

11 reaktioner på ”Ett annorlunda lördagsmys

  1. Stackare man vill ju verkligen göra allt för de små när de är sjuka. Hoppas hon mår lite bättre nu. Här är Logan hostig ännu men börjat bli bättre, hans har suityit i 3 veckor minst. Däremot tycks jag ha åkt på något, misstänker lunginflammation så det få bli vc på tisdag 🙈

  2. Men lillan då! Så jobbigt för henne (och dig såklart) att vara så dålig. Håller tummarna för att hon blir frisk snart! Jag kan inte ens föreställa sig hur hemskt det måste vara att se sitt barn må dåligt. Jag vet ju hur påverkad jag blir av att se t.ex. min sambo eller en nära vän må dåligt, så att se mitt eget barn kan jag inte ens företälla mig. <3

  3. åhh sån är vår alice älsta kissen tar alltid hand om o ligge nära de sjuka eller ledsna . tror de känne sånt

    usch lilla gumman ring 1177 om rå om du blir orolig bra stöd krya på lilla skruttan o ha so så gott kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *