Och så var julen slut

Godmorgon finisar! Vilken jul vi haft! Helt fantastiskt❤️ Det har gått i ett och vi har även haft vila från allt annat än familjen och djuren. Det har vart så mycket fix inför julafton, och så är det över på en dag🙈 Vi hade iallafall en så mysig uppesittarkväll jag och tjejerna, förutom att dom busade tills läggdags, så det blev ju inte direkt någon lugn och ro, men det är det ju sällan ändå😅 På julafton var vi hos föräldrarna och min mormor och morfar var också där. Moster med sambo brukar även dom vara med men i år var dom utomlands.

Det var bara glädje och skratt, och att se tjejernas lycka över dagen dom väntat på så länge var magiskt! Älskade små barn som börjar bli så stora❤️

Både jag och tjejerna fick såå fina grejer, jag är så galet tacksam! Både spa, pengar, världens finaste armband, mikro, leksaker, kläder, köksgrejer och massa fint till nya lägenheten!

Vi åkte hem vid 21 och tjejerna somnade direkt när vi kom hem. Även jag och hunden somnade direkt när vi kröp ner i sängen🙈 Jag har jobbat onsdag, torsdag samt idag, så tjejerna har vart hos mina föräldrar under tiden och så har vi lekt och busat när vi kommit hem. Även nästa vecka blir det så eftersom dagis är stängt. Jag är dock glad över att jag slutar så tidigt på dagarna för det blir inte lika kännbart då som om jag hade slutat 17 tex, så vi har massor med tid på eftermiddagarna ändå😍 Hoppas ni också haft en så mysig jul❤️

Loading Likes...

8 reaktioner på ”Och så var julen slut

  1. Låter super härligt. Vi har också haft en bra jul. Så avis på spa, hehe! Det skulle en annan behöva. Skönt att du kan lösa det så när dagis är stängt och att det inte blir så långa dagar. Själv ska jag jobba hela helgen.

  2. Julen är verkligen så magisk för barnen. Vad roligt att ni fick så mycket fina julklappar. Spa låter ju hur härligt som helst ju. Det är alltid skönt när man somnar fort när man lägger sig. Skönt att barnen kan vara hos dina föräldrar när du jobbar nu 🙂

  3. Min dotter hade också den klänningen på sig på julafton. Härligt att julen blev som ni tänkt er för barnen. Att barnen är lyckliga är det absolut viktigaste tycker jag. Kul att ni fick så mycket bra grejer i julklapp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *